Tävlingsdag

Onsdag, men tävling på Kungsbacka Ridklubb 😀
Vi gick alla upp på morgonen och mamma fodrade. Philippa och Emma gjorde i ordning Billy och Wendela (en ny B-ponny Philippa har fått chansen att rida, åt försäljning för Wilma Fransson).
Vid 12 åkte alla i familjen utan jag upp till Kungsbacka och tävlade. Jag stannade hemma och skötte marktjänsten med utsläpp, mockning, fodringar och i ordninggörelse av Sam.
Finklippte honom samt tvättade honom där det behövdes. Putsade allt och gick sist in och bytte om efter många timmar i stallet. Vid 17 kom Claus och lämnade av Philippas små hästar, som hade gått bra på tävlingen! Wendela dubbelnollade LB, Billy var även han super, men Philippa slarvade lite i omhoppningen och svängde för sent så det blev fel hinder 😉 Men förövrigt jättebra!
I LA med Billy så fick dem ett litet nedslag i grunden, men annars en bra runda.
Lite missnöjd var hon allt, alltid roligt med rosett, men hon var i det stora hela nöjd. Hon är en liten perfektionist faktiskt 🙂

Men i alla fall. Claus kom hem och lämnade av Philippas hästar och lastade på Sam. Och så åkte vi vända nr 2 till Kungsbacka Ridklubb. Många timmars väntan dock, vi hoppade inte förrän vid 20:00 ungefär. Men Sam gick jättebra ändå! Han var mycket bra idag, lyssnade fint i varje sväng och vi gjorde en bra runda. Dubbelnollade MSVB:n (120) och VANN 😀
Jätteroligt att börja året med en vinst.
Nu hoppas vi på en rolig säsong!

10982473_1058839340798808_437025809942631370_n

Och Horse First produkter fungerar enastående! Jag har använt mig av MyMuscle och Vital-V ett tag och man märker verkligen på hästarna att dem får en annan uppsyn och mer kraft! Sam hade en riktigt bra energi inne på banan! Jag kan verkligen rekommendera deras produkter, kan bl.a köpas på Hööks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s