Påfyllnad i stallet

Hej allesammans!
Nu var det ett bra tag sedan jag var aktiv här på bloggen. Tanken har slagit mig några gånger, att jag ska börja blogga igen, men det har inte blivit av. Helt enkelt.
Men nu känner jag att jag vill dela med mig av min vardag och av mitt liv, såhär i slutet på Juli 2015.
En del har hänt den senaste månaden.
Min vackraste, finaste ägodel blev någon annans och lämnade stallet och mig. Jag pratar förstås om Sam. Min bästa vän. Han har flyttat till Kalmar till en underbar familj.
Usch. Hejdå:n är jobbiga. Man fäster sig så otroligt till dessa individer som man faktiskt spenderar timmar om dagen med.
Men livet rullar på. Tulle har presterat toppenbra på tävlingarna. Har haft honom i en och en halv månad och har hittills tävlat tre större tävlingar. 9 starter med 7 placeringar, 120 poäng! Det har verkligen gått bra 🙂 Tulle är en kanonponny. Genomsnäll och vill väl i alla lägen. Så känner du eller söker du en helt fantastisk rutinerad tävlingskompis, så kontakta gärna mig.

Två nya hästar har tittat in i stallet. En femåring e. Cyklon som jag rider, inte äger. En supersöt liten tjej med helt rätt inställning! Massor av hopp i henne och som sagt, helt rätt inställning till hinder och arbete! Ska bli kul! 😀 Hon kallas för Quick.
Sen min första egna häst kom till stallet idag. En åttaåring e. Feliciano – Robin Z. Har inte gjort mycket men vi tror på denna hästen. Jag tycker i alla fall väldigt mycket om honom. Vi kallar honom för Zirre 🙂

Ja, så detta är en liten sammanfattning på senaste tidens händelser.. Snart börjar skolan också..
Ha en bra dag!
IMG_4470

IMG_4529

IMG_4557

En reaktion på ”Påfyllnad i stallet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s